макро

Exit

Question 1 of 1

  Time Left


0
371794
0
120
block

По отношение на макроикономиката е правилно да се твърди,че

Select the Correct Answers  

(0/0)


371805
0
120
none
371806
0
120
none
371807
0
120
none
371808
0
120
none
371809
0
120
none